Logistik er en af Futura stærkeste sider

I en ubrudt kølekæde fra producent til forhandler med fuld sporbarhed og i kraft af detaljerede kontrolforløb står kvaliteten fra FuturaGruppen kun sjældent til diskussion.

Vores procedurer er godkendt af Fødevarestyrelsen. Vi foretager omfattende egenkontrol og gennemfører derudover temperatur- og kvalitetskontrol i alle led.

Vores terminal består af 3600m2 køl, fordelt på 12 kølerum af variende størrelse og med køle- og blæseteknologi tilpasset de enkelte produktgrupper. Alle produkter lagres derfor optimalt.

I dag importerer Futura fra det meste af Europa, herunder: Spanien, Frankrig, Italien, Tyskland, Holland, Belgien, Polen, Portugal, Grækenland, Ungarn, Romanien og Tyrkiet.

Vi importerer også fra andre steder i verden som: Peru, Brasilien, , Argentina, Chile, Costa Rica, Colombia, Ecuador, Kenya, Egypten, Sydafrika, Mauritius, Indien, Kina, Korea og Thailand.

Arbejdsmiljø og sikkerhed på jobbet

FuturaI Futura betragter vi et godt og sikkert arbejdsmiljø som en af de vigtigste faktorer for, at kvaliteten bevares ud i alle led. Ud over den lovpligtige arbejdsskadeforsikring har alle medarbejdere en firmabetalt sundhedsforsikring, så de hurtigt og nemt kan blive behandlet.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere er glade, fleksible og imødekommende medarbejdere, og at det er til glæde for både kunder og leverandører.